BauWeb

Shop

O nama

Naša priča

Bauweb za sve majstore

Bauweb je namijenjen svim majstorima, profesionalcima i amaterima koji uživaju u uređivanju i izgradnji bilo kakvih projekata. Na našem webshopu možete pronaći sve alate koji su vam potrebni za svakodnevni rad, kao što su građevinska oprema, ručni alati i drugo. Nudimo široku paletu proizvoda po najboljem omjeru cijene i učinka na tržištu.

Bauweb je najbolje mjesto za kupnju ručnog alata, električnog i akumulatorskog alata i još mnogo toga. Ovdje smo da vam pomognemo pronaći sjajne alate za svaki posao kod kuće ili na gradilištu. 

Naš široki asortiman sadržava alate i opremu za keramičare, fasadere, izolatore, električare, žbukere, soboslikare, vodoinstalatere te sve za suhu gradnju kao i radnu odjeću i obuću, odnosno zaštitnu opremu. Provjerite našu ponudu i uvjerite se u najbolju cijenu, vrhunsku kvalitetu i brzu isporuku.

Image Policy

Višegodišnje iskustvo u prodaji alata

Bauweb je nastao kao posljedica višegodišnjeg iskustva i znanja u prodaji alata u svim segmentima. Provjerite naš asortiman i uvjerite se u kvalitetu proizvoda.
Image Policy

Više od 10 000 zadovoljnih kupaca

Naša snaga su naši kupci i ponosni smo na to što se svakodnevno broj zadovoljnih kupaca povećava. I dalje nastojimo zadovoljiti vaše potrebe za alatom.